fredag 10 april 2009

Spaltventilsockupation

Den som tror att Anitra i Brf Kalkonen stuckit till Blåkulla, tror helt fel (Anitra, som skrev en skarp artikel i Kungsholmsnytt om att styrelsen har lurat medlemmarna angående fönsterrenoveringen i Brf Kalkonen). Anitra har istället flugit omkring till föreningens 550 lägenheter och stoppat viktiga papper i brevlådorna om fönster och spaltventiler.
Nu har Anitra dragit in en advokat också. Anitra med flera, förmodligen medlemmar i "Stockholmsklassicismens Vänner", kommer att vägra sätta in nya fönster och spaltventiler. Hon bifogar även advokatens skrivelse till föreningen. Tydligen skulle det ha krävts kvalificerad majoritet på stämman, vilket gör beslutet ogiltligt, enligt dem. Och hon och advokaten hotar nu med rättsliga åtgärder.
Så nu väntar jag bara på fönster- och spaltventilsockupation, då Anitra, extra-sköljvatten-Ulla (som påstår att styrelsen är korrupt), gårdspolisen och övriga meddlemmar i "Stockholmsklassicismens Vänner" kedjar fast sig i fönsterbågarna och skriker slagord som: våga vägra nya spaltventiler!

Inga kommentarer: