måndag 13 april 2009

Vårstädat på balkongen

Det är vår på balkongen nyskurat och med nya planteringar. Nu är jag helt dyngsur och borde städa inne. Istället sticker jag till Kicki för thaimat och videoband i hennes soffa, det verkar mycket roligare.

5 kommentarer:

lisa sa...

Novis som jag är undrar jag hur man gör när man skurar balkongen - måste man liksom bry sig om att det kan droppa ner hos grannen och i så fall samla upp vattnet på nåt sätt? Och vad har man för medel? Kan inte russin berätta lite mer om tekniken?

Ullis sa...

Det där ett kymigt problem. Som diplomerad från Hildurs händiga hushållsskola skulle jag nog rekommendera sopning och moppning (grönsåpa använder jag) med väl urkramad mopp. Jag har ju inte det här problemet eftersom jag har brunn på min balkong och kan koppla en trädgårdsslang till kökskranen. Men det finns risk för dusch för de som råkar gå förbi under min balkong när det är städdag.

Mamsen sa...

saknar bilder på vårblommorna på din balkon. Känner mig glad över att få lite reklam för min hushållsskola, kanske dags för lite nya elever. å andra sidan är väl rektorn inte så allert i dags läget.

Ullis sa...

Bilder på planteringar kommer, när blommorna växt till sig lite. Rektorn för HHH är ju sjukskriven för pekfingerfel. Men har du något braigt tips till Lisas balkongfråga kanske du kan skriva en pekfingervals och berätta.

lisa sa...

Inser nu att vi nog har brunn så då blir det ju enklare. Nu ska jag bara inhandla grönsåpa alltså, och hoppas på att pennan sover en längre stund.