fredag 10 oktober 2008

Där är där man inte är

Idag firar vi Uno 74. Eller inte jag, mer än så här på distans. De andra, Hildur, Lena med familj och Uno förstås, firar på kusten. Med ljus, paket, fläskfille och kantarellsås. Säkert skrattar de och har jättetrevligt också.
Och här är här där jag är, ensam med en löjlig pastagratäng. Men grattis Uno, i alla fall. Tänk vad vi ska tokfira när du kommer hit och vad vi ska skratta och ha roligt. Och tänk vad de andra kommer att vara avis då.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Uno har firat hela dagen, till frukosten kom Lena och det var dukat med flagga och paket. Sedan lunch på Bella Gästis och sedan en tur till en mysig inredningsbutik, där Uno dagen till ära fick välja vilket inköp han ville, men inget föll honom i smaken. Däremot shoppade jag och Lena. På kvällen middag med Lenas familj, presenter och sång. god mat och vin, vad kan man mer begära?

Anonym sa...

Vi hade jättekul med gammal, ung och mittemellan. Det bjöds på god mat, vin och vi spelade jeopardy, tjejerna mot killarna . Stina var Magnus Härenstam och killarna var dåliga förlorare.Och JA jag kommer att vara avundsjuk nästa helg för man vill ju vara med på allt liksom. Jag vill ha allt och jag vill ha det nu,varför går det aldrig över? Kram

Ullis sa...

Ha! På söndag ska jag träffa Cajsa. Kanske vi ska fira nåt stort, typ. Och sedan har vi ju nästa helg också :-)

Anonym sa...

ullis jag lider med dig, jag satt också hemma ensam igår - med min findus tacopaj hahah inte ens en pastagratäng kunde jag slänga ihop!! :) Ses imorn då kan dom andra känna sig själva;)

Ullis sa...

Precis. Oj, så roligt vi ska ha det då :-))