lördag 14 februari 2009

Hjärtligt egofrosseri

Idag firar vi alla hjärtan. Jag har skickat guldpaket till farmor med praliner och Gunnar, som fick ett nytt hjärta i boken av Bob Hansson. Mamsen och Uno fick biobiljetter och chokladhjärtan. Cajsa och Stina fick strumpor med glitterhjärtan på posten från Mamsen och Uno. Cajsa och Felix ska fira med Labero. En viss vapendragare fick blommor av sin man från OK, nu väntar bio och restaurangbesök.
Själv egofrossar jag. Kom hem från stan med Mando diaos nya, en vårgrön ljuslykta till samligen, blommor från Hötorget och en sprillans Pappelina-matta till sovrummet. Den sista i vitt och silver med medaljonger och hjärtan på, inköpt med bidrag från några hjärtevänner i Falun. Efter några hektiska timmar på stan kanske jag nu ska lägga mig i soffan och läsa, äta chokladpraliner och bara duga. Det är viktigt att tänka på sitt hjärta.

Kolla in Pappelinas snigga mattor (så klart kommer Lina själv från Falun)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är sån matta vi har i hallen! Visst är den fin? Va synd att inte er trevliga helg blev av, men tur att ni kunde boka om biljetterna.
Kram

Ullis sa...

Ja, då har vi mycket snigga mattor, båda två. De är så sköna att gå på också. Det var jättesynd att helgen blev som den blev. Men med facit i hand, eller med fingret, var det tur att de inte kom. Kram tillbaka.