lördag 21 februari 2009

Mycket sjukdom och lite sol

Melodikrysset är inställt även denna lördag på grund av sjukdom. Mamsen har fått eget rum på ortopeden med telefon, så nu kan vi i alla fall prata. Penicillinet verkar med peken är demolerad. Det är tal om hudtransplantation. Hon blir nog kvar på sjukhuset ett bra tag framöver. Trist. Men framför allt sorgligt. Uno får i alla fall komma ut lite idag, längre än till Falu lasarett. Han ska till Henrik och Helena på middag, melodifestival och sova över. Det är bra.
Falu lasarett förbereder sig inför sportlovet berättar Mamsen. Då gör de i ordning ett helt rum för gipsning och benbrott. Värst är det när göteborgarna kommer. För, så klart, kan inte göteborgare åka skidor.
Solen skiner i alla fall. Skarpa strålar tränger igenom skitiga fönster. Nu blir sjavstädning och matinköp. I kväll kommer Malin och min vapendragare Bettan hit på middag. Det ska bli jättetrevligt, som omväxling.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ha en trevlig kväll. Kram från ett Smögen med snö. Vi har till och med behövt skotta!

Ullis sa...

Men herregud. Då kunna du göra en snögybbe.

lisa sa...

En annan rapport från Falun: Min moster är en av veckans vinnare i Melodinkrysset, tillkännagavs på radion i går (och senare på eftermiddagen av min moster till oss via min kusins högtalartelefon i soffan i Gröndal). Ett armbandsur ska hon få! Knepet var tydligen att skicka in rätt kryss i ett sniggt kuvert.