tisdag 17 februari 2009

Slutfirat


Det här är det nya presentbordet som man brukar plåta och sedan skicka till nära och kära och tacka för uppvaktningen. Nu är det istället utvik, en bild med inlägg, i självaste bloggosfären, (ett nytt begrepp, för mig, som Kicki använde idag).
Tack kära ni för fina facebookhälsningar, för choklad, för böcker, vackra kort, spritcheckar, blogginlägg, för sms, för mejl, för vanliga ringningar och inspelade sånghälsningar. Tack för att ni kommer ihåg.
Firningen avslutades på Mäster Anders med Kicki och Leif. Utomordentligt gott, som vanligt. Utomordentligt trevligt, som vanligt. Pratade om ditten och datten. Litteratur, tv, tandlossning (förstås), vinnarskallar och kalla pannkakor, externa hinkar och klockradio i tvättstugan. Fick en bok också "Vad du borde lärt dig i skolan". Jag har bläddrat lite i den och insett att jag har haft en hög sjukfrånvaro i plugget. Så i morgon blir det förhör. Tills dess; var försiktiga där ute.
Over and out, Russin 42.

PS. Undra just vad Paris Hilton gör just nu, vet du? Hon är inte här i alla fall. Säker har hon några timmar kvar till en tunnbrödsrulle och eftersläck på Manhattan.

Inga kommentarer: