onsdag 9 juli 2008

En kompis och en räka


Åsa, min endaste kompis på jobbet just nu (Åsa är också min högra hand i hce-bokklubben och har ett fiffigt cd-register). Lunch på takterassen med mat från Thaikiosken på Ringvägen. Gott och härligt i solen. Samtalsämnen: bröllop (överlämning av brud, intag av alkohol) och skaldjur. Särskilt tigerräkor eftersom jag bara fick en endaste tigerräka i min lunchlåda, trots tillsägelse av tant. Dåligt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Här kommer en hälsning till er båda från djuuuupaste Småland där Kapsylen sitter och Photoshop-tråkar med sina nytagna bilder. Kommer snart ha vernissage med bubbel för att visa min serie "tuffa strån underifrån i blixtljus". Det är lite si och så med kreativiteten så här i semestertid. Och inte är jag bäst på kursen. Attans!

Ullis sa...

Åh, så fint med påhälsning från en kapsyl långt bort i Småland.
Låter som spännande kreationer. Träna så att du blir bäst :-)

Anonym sa...

Ullis säger att man får kommentera kommentaren, så: Här på jobbet har vi det som sagt lite småtrist men hon, Ullis alltså, gör sitt bästa för att pigga upp med uppdateringar på bloggen och samtalsämnen till lunchen. Själv försöker jag impa med Time Machine och sniggaste hårddisken på 1 TB. Och så kom ihåg: det viktigaste är inte att vinna, det viktigaste är ha roligt. Men kan man ha roligt om man inte är bäst?

Anonym sa...

joråsåatt,nu har jag kollat på din blogg, härligt att veta vad du har för dig. Mamsen kollar alla hemligheter.

Anonym sa...

Kanoners mamsen. Du lär dig så himla bra och fort :-)

Anonym sa...

Att vara bäst är ju självklart lite roligare än att inte vara det. Kan trösta mig med att jag är bäst på Photoshoppen i alla fall. Tror jag. Har inte kollat allas bilder, men det finns några riktiga nötter här. Så jag är i alla fall inte sämst.

Nu har jag i alla fall sniggaste kameraväskan efter en utflykt till MediaMarkt i Växjö igår. Det är ju kul att kunna vinna något! :-)
För att inte tala om mitt allra coolaste, sniggaste nya USB-minne som är i samma färg som cykeln Silvia och nu hänger som smycke på min mobil!

Pussar från Småland!

Ullis sa...

Åh, så coolt med både nagellack och usb-minne som matchar din lilaglittrande Silvia. Här är det dålig färgmatchning. Tänkte faktiskt inte på mina rosa usb-minnen när jag köpte min röda cykel. Lite oansvarigt faktiskt.