måndag 22 september 2008

Avrapportering om absolut ingenting

Det är och förblir en händelselös måndag. Så är det ibland. Åt indiskt till lunch, jobbat, skrattat, jobbat mera, varit purken, haft fruktstund (äpple) och jobbat ännu lite mer. Nu väntar glipor och matlagning. Och hopp om en lite roligare tisdag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den 29:e oktober skall jag och 10 pensonärskompisar besöka Stockholm och där träffa en politiker från Gävle. Han skall visa oss riksdagshuset och informera oss om aktuella politiska frågor. Besöket avslutas kl 13.30. Kl 17.00 går bussen hem till Gävle igen. Det innebär att vi har 3,5 timmar till fritt förfogande i Stockholm. Har Du tips på vad vi kan fylla den tiden med. Något kulturellt, något skojigt, något intressant eller kanske något mysigt.

Ullis sa...

Så trevligt. Ni kan ju alltid åka buss eller båt över till Djurgården. Vasamuseet kanske ni redan har varit på, annars kan ni boka en guidetur där och ta ett glas vin på Blå porten.
Liljevalchs eller Waldemarsudde är ju andra alternativ. Att fika i Prins Eugens kök är mysigt. Men frågan är om ni hinner så långt bort. Och kolla i så fall vilka utställningar som går där just då.
Vill ni se nåt nytt kan ni prova
Bonniers konsthall på Torsgatan inte så långt bort från Norra Bantorget. Har inte själv varit där ännu. På hemvägen kan ni slinka in på nya Hotell Clarion sign och ta ett glas och då är ni nästa vid Centralen. Hoppas att ni får roligt.

http://www.bonnierskonsthall.se
http://www.clarionsign.se

Anonym sa...

Förslaget som inkluderade vindrickande verkar tilltalande.

Ullis sa...

Men jag kom på att man kanske bör åka tunnelbana till St Eriksplan om man ska till Bonniers, det är ganska långt trots allt. Däremot kan man promenera tillbaka, via Clarion Sign och sedan till Centralen.