måndag 4 augusti 2008

Drömmar långt bortom Ernst


En drömtårta senare. Den första blev bara bullskit. Den andra provsmakade Lena halva av, redan innan den var klar. Här klafsar hon i sig det sista. Kanske har hon slickat på alla bitarna.
Vi fikar medan vi tittar på Ernst. Mamma älskar Ernst. Uno och jag tycker att han är löjlig. Ernst gör sprit med johannesört, vilket i och för sig verkar roligare än drömtårta. Förutom herkum perkum gör han en kristallkrona av björnmossa och tistlar och kuddar av skurtrasor. Så förfärligt dumt, så fruktansvärt fult. Skulle inte ens drömma om att släppa in honom och hans skaparglädje hemma hos mig. Det verkar helt livsfarligt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ullis, du får en smula och vips har du gjort en hel limpa! ungefär som den där manicken från jysk,en sovsäck som blir en dubbelsäng på ett kick.Du är som en förstärkare liksom, fast en rolig sådan därför är du förlåten.

Anonym sa...

hahah undrar om det är semestern som gjort min hälsosamma mor till ett kakmonster, eller om ullis kanske överdriver en smula :)

Ullis sa...

Det här är en politiskt obunden, neutral och sanningsenlig blogg. Helt fri från överdrifter och lurendrejeri, om nu någon trodde nåt annat :-)