tisdag 12 augusti 2008

Sommarpratsmedley

Vi har sommarpratsmedley här, Sofia och jag. Så det riktigt värker i öronen efter lurarna. Du som inte har hört Stavros Loucas historia, måste bara lyssna. Läraren från Cypern som jobbar i Rinkeby men är mer känd som matte- och fysikläraren i SVT-dokumentären Klass 9A. Här kan vi prata om en riktig historia, inte en massa inåtvänd intränad i-landsdravel om ångest och rädsla. Lyssna, det här är på riktigt. Lyssna även på Boris Grigorjev, KGB-överste och bosatt i Moskva, som också kan berätta facinerande och spännande.
Nu drar jag till farmor. Vi ska på Zetas trädgård med rullatorn och sedan handla mat. Det kan också bli spännande, men det är en helt annan historia.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaaaa visst var han bra att lyssna på Stavros Loucas!!

Anonym sa...

Stavros var helt fantastisk! Jag har hans program i min ipod och har lyssnat flera gånger. Man upptäcker hela tiden nya fantastiska saker. Kan man använda det i utbildningssyfte med uppgivna, pensionslängtande lärare tror du?

Ullis sa...

Åsa: kanske det inte är så vidare värst bra idé att rektorn spelar upp just det programmet för lärarkåren. Risk för lite dålig stämning.
Syster Lena: kan inte du ordna så att mamsen och Uno får lyssna på det också?