onsdag 11 juni 2008

Va fan. Det här får du inte missa.

Spöregn. Därför lunch på Indien snett över Hornsgatan. Chicken tikka masala, som vanligt. Har bedrövligt nog aldrig ätit nåt annat där.
I alla fall. Pratade om tv och det visade sig att de stora mediabolagen på Block 116 (Kapsyl, Komodo och Urax) missat Magnus Ugglas "Var fan är mitt band?". Det får man egentligen inte. Jätteroligt och samtidigt väldigt snygg grafik.

Kolla på "Var fan är mitt band?"

9 kommentarer:

Anonym sa...

Får väl försöka åtgärda denna lucka i mitt tv-tittande snarast möjligt. Speciellt nu när det finns sådan där modern webb-tv. :-)

Eller så kanske jag ska vänta exakt en månad till tills jag får köpa mig en iPhone som jag kan kolla den på!

En skamsen Kapsyl ber herr Uggla om ursäkt för fadäsen

Ullis sa...

Va fan, Petra. Det är bara att komma igen :-)

Anonym sa...

Formalix har sett. Formalix är med. Formalix ska se UggalRheborgUlvesson i höst. Men idag är det skolavslutning och 13-årsfest.

§:) m

Anonym sa...

Det är bara att erkänna: jag har inte heller sett det. Men en god vän som bor i Bangkok skrattar gott åt det när hon titta på svensk tv - därifrån.

Anonym sa...

Har aldrig gillat Uggla, vägrar se men kanske borde jag se formen som du nu sa var så snigg. Han var aldrig punkare.

Ullis sa...

Formalix får guldstjärna :-)

Anonym sa...

Inget att be om ursäkt för. Roffe tycker det var varning på stan och att det är Uggla som kan be om ursäkt för han har blivit så självupptagen och trött.

Anonym sa...

Hjälp vad du bloggar. Och härligt är det. Fortsätt, fortsätt :-).
Kram från ditt blogg-fan, indiebruden

Ullis sa...

Skickade ett massmejl till alla Blockare igår, ihopp om några inlägg. Och det verkar som det blev lite mer fart då. Det är bra. Utan kommentarer är det här rätt värdelöst :-) men hittills är det rätt roligt.